Portfolio

Een greep uit onze tevreden klanten

Wij zijn altijd zeer tevreden over de verrassende etalages van Display. Ook van onze klanten krijgen wij regelmatig complimenten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de etalage er verzorgd en stijlvol uitziet.Tasso Butter/ Display Creation weet ons en onze klanten dan ook elke keer weer te verrassen.
Paul Bas Optiek. (Amsterdam)
Al geruime tijd verzorgt Tasso Butter - Display Creation de etalages van onze 3 filialen. Wij zeer tevreden over de stijlvolle presentaties die hij elke keer weer weet neer te zetten. Soms themagericht, merkgericht of seizoensgericht.Kortom wij zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden als etaleur.
Oogmerk Tunderman (Den Haag-Hoytemastraat)
Ruim 14 jaar verzorgt Display Creation onze etalages. De presentaties zijn altijd verrassend en opvallend. Soms willen wij een specifiek merk meer aandacht geven via de etalage.Tasso versterkt dan het merk met zijn ondersteunende decoraties op een effectieve manier. Over het algemeen laten wij hem vrij in de keuze van zijn decoraties en thema's.Dat werkt erg goed en zijn zeer tevreden over onze uitstraling naar buiten en dus ook over Display Creation.


Brilmode Zeist.
Al jaren maakt Tasso van onze grote etalages ware kunststukjes. Nooit hetzelfde, altijd zeer creatief en meedenkend.

Hele prettige samenwerking die wat mij betreft nog jaren mag duren.
Kevin Devilee - Opticus oogzorg & optometrie( Den Haag )
Tasso is al langer dan 15 jaar onze etaleur. Wij zijn heel blij ben hem en krijgen altijd hele leuke reacties van onze klanten wanneer er weer een nieuwe etalage is gemaakt. We hebben een etalage met 5 grote tafels, de mensen in het centrum van ons dorp kunnen er niet omheen. Als mens is hij prettig in de omgang en altijd bereid mee te denken. Wij willen hem dan ook aanbevelen als etaleur.
Tony en karin van der Zwaard - Optiek van der Zwaard (Mijdrecht)

Portfolio

Een greep uit onze opdrachtgevers

Word ook klant!
Dit is de algemene popup
met een mooie 2e title

en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.